Alle deelnemers zijn op kaart te zien als men erop klikt, maar men moet flink vergroten HOE?
(zie HULP BIJ KAART >)

ATELIER KUNSTROUTE 2018

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018  van 11-17 uur heeft de kunstroute  plaats gevonden. Vooraf op donderdag 24 mei 2018 werd de kunstroute met een kunstzinnig opening  in het Evertshuis(zie Homepage). Ook kan men op een aantal plaatsen in de gemeente Bodegraven/Reeuwijk Street-art nog steeds bewonderen.
De overzichtsexpositie van de deelnemende kunstenaars in het Evertshuis is van dinsdagdag 15 mei t/m donderdag 21 juni 2018.
 De meeste disciplines uit de beeldende creatieve wereld zijn vertegenwoordigd. Twee en drie dimensionaal werk zijn in verschillende stijlen gelijk verdeeld. Er is veel figuratief werk. Portretten en diervoorstellingen zijn geliefd naast landschappen en onderwerpen uit de natuur. Ook gestileerd en volledig abstract werk heeft enthousiaste beoefenaars. Kortom, er is voor elk wat wils. Vanaf 15 mei 2018 is de overzichtexpositie in het Evertshuis te zien. Extra routegidsjes zijn dan te verkrijgen bij het Evertshuis en de deelnemers aan de kunstroute. Kijk ook eens naar Etalage kunst  tot 2 juni 2018 bij diverse enthousiaste winkeliers, die meedoen met kunst van de atelierroute deelnemers  in de etalage. bezoekers-in-de-tuin-van-de Tip voor de kunstenaar