ATELIER KUNSTROUTE 2018

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018  van 11-17 uur zal de kunstroute  plaats vinden. Vooraf op donderdag 24 mei 2018 start de kunstroute met een kunstzinnig opening  in het Evertshuis(nadere gegevens volgen nog). De overzichtsexpositie van de deelnemende kunstenaars in het Evertshuis is van donderdag 12 mei t/m donderdag 21 juni 2018.
Kunstenaars kunnen zich hier aanmelden. (lees wel de voorwaarden)

CBS zegt dat men weer meer kan en wil uitgeven aan mooie en unieke kunstwerken etc. Bovendien heeft de gemeente Bodegraven-Reeuwijk veel nieuw bouw gekregen waar plaats is voor kunstwerken, die tijdens de kunstroute 2018 bij de kunstenaar bekeken en aangeschaft kunnen worden, wat een extra dementie aan het toch al mooie en Unieke kunstwerk geeft. Dus alle reden om de bovengenoemde data in de agenda vast te leggen.

De meeste disciplines uit de beeldende creatieve wereld zijn vertegenwoordigd. Twee en drie dimensionaal werk zijn in verschillende stijlen gelijk verdeeld. Er is veel figuratief werk. Portretten en diervoorstellingen zijn geliefd naast landschappen en onderwerpen uit de natuur. Ook gestileerd en volledig abstract werk heeft enthousiaste beoefenaars. Kortom, er is voor elk wat wils. vanaf 12 mei 2018 is de overzichtexpositie in het Evertshuis te zien. Extra routegidsjes zijn dan te verkrijgen bij het Evertshuis en de deelnemers aan de kunstroute. Kijk ook eens naar Etalage kunst tijdens atelierroute 2016 bij diverse enthousiaste winkeliers, die meededen met kunst van de atelierroute deelnemers  in de etalage. We gaan nog bekijken of we ook in 2018 dit kunnen organiseren.

 

bezoekers-in-de-tuin-van-de