De foyer van het Evertshuis in Bodegraven wordt 15 mei 2021 weer ingericht voor de twee jaarlijkse kunstmarkt. In even jaren organiseert de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk de atelierroute door onze gemeente in het Groene Hart en in de oneven jaren laten diverse lokale kunstenaars op een creatieve markt zien wat hun vaardige vingers de afgelopen tijd hebben gemaakt.

In 25 “kraampjes” stellen kunstenaars hun werk uit.  Houdt u van olieverf-of acrylschilderijen; ze zijn er. Fotografie misschien? Aanwezig. Het kan zijn dat ruimtelijk werk of sieraden meer uw interesse hebben. Ook dat is te bewonderen. En wat je al niet met textiel kunt doen! Werk van wol dat door het viltproces een eigen karakter krijgt. Schilderen op zijde of moet je zeggen “met”zijde.  Misschien is een sieraad van speciale stof meer iets voor u of wordt die vertrouwde jas door een textieldecoratie weer als nieuw. Alledaagse voorwerpen uit onze omgeving worden door eigentijdse “ recycle-art” getransformeerd tot kunstzinnige hebbedingen. De kunstenaars zijn zelf aanwezig en  vertellen hoe vanuit inspiratie en talent hun creaties tot stand komen. Sommigen geven in het nieuwe seizoen workshops en krijgt u zin bij één van hen aan de slag te gaan om uw eigen onvermoede creatieve kant te ontwikkelen. Er is veel te zien en te ontdekken in een gezellige en gemoedelijke sfeer. U kunt er natuurlijk altijd iets van uw gading aanschaffen. Het is uiteindelijk een markt, maar dan wel een heel bijzondere. De deelnemers aan de Kunstmarkt staan hieronder.  Toegang tot de kunstmarkt is uiteraard gratis.

We zien u graag vanaf 11.00-17.00 uur in de foyer van “bij Everts”, op zaterdag 15 mei 2021 aan de Juliana straat 4 in Bodegraven. 

kunstmarkt

Wil je ook je kunst tonen op de Kunstmarkt?

Deelnemers

Onderstaand de deelnemers aan de Kunstmarkt 2019. Wil je zelf deelnemen? Klik dan hier om je aan te melden!