Aanmelden voor de Kunstroute 2023 kan via onderstaand contactformulier.

Expositie adres

Woonadres

Mits niet gelijk aan het expositie adres

Overige gegevens

Kunstvorm

Click or drag a file to this area to upload.
Lukt dit niet dan e-mail webb@kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl
Click or drag a file to this area to upload.

Meedoen als een groep?

Vult u onderstaand gedeelte alleen in als u als groep wilt deelnemen.
Een groep kan maximaal uit 5 kunstenaars bestaan, bij meerdere kunstenaars kunt u nog een groep maken.

Privacy

Privacy alle door u verstrekte gegevens wordt door Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk alleen gebruikt voor haar eigen administratie, tenzij u Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk toestemming geeft via dit aanmeldingsformulier t.b.v. publicatie voor kunstroute.

Deelnamekosten / betalen

Na ontvangst van: deelnamekosten € 25,=, voor groep € 40,= op rekeningnummer: NL49RABO 0177420030 t.n.v. Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk te Bodegraven en bij mededeling naam van de deelnemer van de atelierroute “Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk” en ingevuld van dit aanmeldingsformulier wordt na klikken op "Verzenden" automatisch naar aanmelden@kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl verzonden, dan bent u aangemeld als deelnemer van Kunstroute georganiseerd door “Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk”. De raamposter kunt u ophalen bij t'Evertshuis.
Uw gegevens en foto's worden vermeld op de website van de Kunstkring en in het informatieboekje. U bent zelf verantwoordelijk voor uw kunstwerken, zowel in het Evertshuis, etalages als tijdens de expositie. U neemt voor eigen risico deel aan de Kunstroute en eventuele schade kan niet verhaald worden op de stichting Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk.

Controle

Selecteer hieronder het controle-vinkje i.v.m. ter voorkoming van SPAM